Wordt een succesvolle Word gebruiker

Leer professionele documenten maken met de online cursus Word

In deze cursus leer je onder andere:

online cursus word afbeelding

Word - Microsoft Office

Cursus Beschrijving

De online cursus Word van E.M.L. – Online Education B.V. leert je efficiënt gebruik te maken van alle Word functionaliteiten die je ook daadwerkelijk zult gaan gebruiken in je dagelijkse leven. Hiervoor gebruikt de cursus praktijk voorbeelden die direct toe te passen zijn in je eigen situaties.

5/5

Precies de cursus die ik nodig had!

Dit jaar moest ik voor mijn afstuderen een scriptie schrijven. Deze cursus heeft mij geweldig geholpen met het structureren en opmaken van mijn scriptie. Raad eens… Ik ben geslaagd!

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 44,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

De online cursus Word van E.M.L. – Online Education B.V.  begeleid je stap voor stap bij het leren beheersen van Microsoft Word. De stapsgewijze lesmethode maakt van een beginnend Word gebruiker binnen de kortste keren een Word expert. Dit wordt gedaan aan de hand van praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn in het echte leven. Denk hierbij aan het opstellen van een professioneel document of het maken van templates voor op je werk,

Bij het succesvol behalen van de eindtoets wordt je beloond met een certificaat dat dient als bewijs van jouw nieuwe kennis en vaardigheden met Microsoft Word!

Deze cursus bevat onder andere:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar boven