Wordt een succesvolle website bouwer

Bouw en onderhoud je eigen websites met WordPress

In deze cursus leer je onder andere:

Website Bouwen afbeelding

Website Bouwen

Cursus Beschrijving

Zonder website kom je tegenwoordig niet meer mee als bedrijf. Bedrijfseigenaren die geen website hebben, vrezen vaak dat zoiets te duur is of dat ze deze niet zelf kunnen updaten. Maar wat nou als deze argumenten allebei niet waar zijn…?

Deze cursus laat je zien hoe je zelf je eigen website maakt én beheert zonder de kosten van een webdesigner of een programmeur, én zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt.

5/5

Mijn eigen blog begonnen!

“Ik heb aan de hand van deze cursus mijn eigen blog website kunnen maken. Super gaaf!!! De cursus verteld je stap voor stap hoe je dit moet doen. Voor mij was het dus net een handleiding.”

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 27,50

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

WordPress….Een paar feiten: meer dan 20% van alle websites ter wereld is gebouwd in WordPress. 98% van alle internet marketing bureaus (en die hebben er verstand van!) gebruiken WordPress. Waarom? Niet alleen omdat WordPress gratis is, maar ook omdat er duizenden gratis leuke en nuttige programma’s zijn (plugins) om je site extra aan te kleden. Daarnaast is WordPress super Google vriendelijk, waardoor WordPress sites al snel hoog in Google scoren.

WordPress kan zowel zakelijk gebruikt worden als hobbymatig. Misschien vind je het leuk een blog op te zetten over je eigen hobby’s. Heb je een webshop? In een webshop kun je geen nieuwtjes en tips kwijt. Zet dan een eenvoudige blogsite naast de webshop! 

Stap voor stap word jij begeleid in het opzetten van jouw eigen website. Je leert bovendien waarmee je rekening moet houden en hoe je jouw site gemakkelijk weer kunt bijwerken. Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag. Bespaar duizenden euro’s en bouw en onderhoud zelf je website.

Deze cursus bevat onder andere:

Goed om te weten:

Schrijf je vandaag nog in!

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll naar top