Wordt een succesvolle PowerPoint gebruiker

Leer professionele presentaties maken met de online cursus PowerPoint

In deze cursus leer je onder andere:

Online PowerPoint cursus afbeelding

PowerPoint - Microsoft Office

Cursus Beschrijving

De online cursus PowerPoint van E.M.L. – Online Education B.V. leert je efficiënt gebruik te maken van alle PowerPoint functionaliteiten die je ook daadwerkelijk zult gaan gebruiken in je dagelijkse leven. Hiervoor gebruikt de cursus praktijk voorbeelden die direct toe te passen zijn in je eigen situaties.

5/5

Alle informatie die ik nodig had

“Afgelopen maand ben ik mijn eigen onderneming gestart. Deze cursus heeft mij geweldig geholpen bij het maken van een template in de huisstijl van mijn onderneming. Top!”

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 44,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

De online cursus PowerPoint van E.M.L. – Online Education B.V.  begeleid je stap voor stap bij het leren beheersen van Microsoft PowerPoint. De stapsgewijze lesmethode maakt van een beginnend PowerPoint gebruiker binnen de kortste keren een PowerPoint expert. Dit wordt gedaan aan de hand van praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn in het echte leven. Denk hierbij aan het maken van een professionele presentatie of het maken van templates voor op je werk,

Bij het succesvol behalen van de eindtoets wordt je beloond met een certificaat dat dient als bewijs van jouw nieuwe kennis en vaardigheden met Microsoft PowerPoint!

Deze cursus bevat onder andere:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar boven