Wordt een succesvolle Photoshop gebruiker

Leer jouw foto's bewerken met de cursus Photoshop

In deze cursus leer je onder andere:

Photoshop afbeelding

Photoshop

Cursus Beschrijving

Photoshop is al sinds jaar en dag de meest gebruikte fotobewerkingssoftware op de markt. Wanneer je Photoshop voor het eerst opent kan deze software erg overweldigend zijn vanwege de vele functionaliteiten en opties die Photoshop biedt. Deze cursus maakt je wegwijs in Photoshop en helpt je op weg om een ware Photoshop expert te worden.

5/5

Precies wat ik nodig had

“Sinds kort ben ik mijn eigen fotografie bedrijfje begonnen. Deze cursus heeft mij geweldig geholpen om mijn foto’s te kunnen bewerken en branden met een watermerk”

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 149,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

Hoe maak ik mijn tanden net iets witter op die profielfoto? Of hoe pas ik de achtergrond van de foto aan? Hoe krijg ik de horizon recht?
Deze eenvoudige cursus Photoshop CC maakt het makkelijk om snel onder de knie te krijgen hoe u iedere foto aan uw wensen aan kunt passen. Van het eerste hoofdstuk waarin wij de basisbeginselen uitleggen tot het aanpassen van profielfoto’s en productfoto’s, kunt u het gehele proces op een eenvoudige en duidelijke manier tot zich nemen
Photoshop is de meest gebruikte software voor beeldbewerking ter wereld. Het wordt door vrijwel ieder bedrijf gebruikt om afbeeldingen voor hun webpagina er zo goed mogelijk uit te laten zien. Daarnaast wordt het door veel particulieren gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Met slechte foto’s maak je een slechte eerste indruk. Deze cursus helpt je om het niet zo ver te laten komen.

Deze Photoshopcursus is geschikt voor iedereen die Adobe Photoshop wil kunnen gebruiken om foto’s en afbeeldingen te bewerken voor websites, drukwerk of presentaties. Heb je nog nooit met Photoshop gewerkt? Dan kun je gewoon deelnemen aan deze training. Je leert snel wat je met Photoshop kunt en waarom dit zo’n populair programma is.

Deze cursus bevat onder andere:

Goed om te weten:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar top