Over Ons

E.M.L. Creëert en beheert online educatie concepten, met als doel om verschillende concepten op meerdere niveaus te beheren. Zowel voor de particuliere als educatieve en zakelijke markt.

Nick van Mierlo – Founder & Director

Ons Verhaal

Mijn naam is Nick van Mierlo en op mijn 18e ben ik begonnen met mijn eerste onderneming. Eind 2018 ben ik vervolgens begonnen met het Spaans Taalbureau El Mundo Latino waarbij we Spaans cursussen aanboden in allerlei varianten. Privéles, Groepsles, Thuisstudie, alles was mogelijk. Al snel bleek vooral thuisstudie een enorm groot success waarna we ons vooral hier op zijn gaan richten.

Uiteindelijk zijn we gaan samenwerken met verschillende partners en specialisten op het gebied van talen en andere cursussen waardoor ons aanbod flink werd uitgebreid.

Hieruit is E.M.L. – Online Education geboren. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende specialist op het gebied van online onderwijs, zowel particulier als zakelijk. En zowel in Nederland als in het buitenland.

Independent working team

Hieronder een overzicht van alle zelfstandig werkende partners binnen ons team die er gezamenlijk voor zorgen dat u de beste service, en beste kwaliteit onderwijs ontvangt!

Britt

Independent Customer Service Manager

Tijn_Personeel

Tijn

Independent Copyrighter & Language Specialist

Roy_Personeel

Roy

Marketing & Communication Trainee

Kevin

Kevin

Marketing & Communication Trainee

Onze Cijfers

3+

Prijzen

7+

Landen

7

Partners

79k+

Studenten

Scroll naar boven