Wordt een succesvolle LinkedIn gebruiker

Leer LinkedIn gebruiken als een professional

In deze cursus leer je onder andere:

Linkedin afbeelding

LinkedIn

Cursus Beschrijving

Voor professionals is het gebruik van LinkedIn bijna niet meer weg te denken. Heb je nog geen LinkedIn of wil jij je profiel verbeteren en nog beter leren netwerken? Dan is deze cursus precies wat jij nodig hebt.

5/5

Mijn zichtbaarheid sterk verbeterd

“Ik gebruik LinkedIn al jaren en dacht dat ik wel wist hoe ik het moest gebruiken. Deze cursus heeft mij echt verbaasd. Ik heb de tips en trucs uit de cursus toegepast en binnen een aantal weken steeg het aantal bezichtigingen op mijn profiel aanzienlijk”

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 149,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

Netwerken moeilijk? Als jij het hiermee eens bent, dan hoor je bij het merendeel van de bevolking dat zegt netwerken lastig te vinden. Door te leren hoe je slim kunt netwerken, kun je een grote voorsprong opbouwen op je concurrenten.

Met de LinkedIn videotraining leer je stapsgewijs de kneepjes van het vak en krijg je extra tips om positief op te vallen tussen de rest. Weet jij bijvoorbeeld hoe je jouw vakkennis zo aantrekkelijk mogelijk presenteert? Hoe je dagelijks nieuwe, interessante mensen leert kennen? En hoe jij een gewaardeerde netwerkpartner wordt voor de mensen om je heen? Hoe kom je bovenaan in de zoekresultaten van LinkedIn?

Het is niet moeilijk en het kost niet veel tijd. Iedereen kan het, jij ook. Je hoeft niet veel te doen, maar je moet de juiste dingen doen. Laat de concurrent niet jouw klanten en zakenpartners wegkapen omdat hij beter is in netwerken! Wat is het juiste om te doen? Dát leer je met de LinkedIn videotraining. In deze video leer je veel dat je nog niet wist, waardoor je deze kleine investering snel terugverdient.

Deze cursus bevat onder andere:

Goed om te weten:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar top