Wordt succesvol in Google SEO

Leer hoe jij je website beter kunt laten presteren op Google

In deze cursus leer je onder andere:

Google SEO afbeelding

Google SEO

Cursus Beschrijving

Google is al jaren de meest belangrijke zoekmachine ter wereld. Mensen kijken vaak niet verder dan de eerste pagina van Google. Dit betekent dus dat jouw website op de eerste pagina moet staan om meer bezoekers te krijgen. Deze cursus gaat jou daarbij helpen!

5/5

Direct hoger in Google!

“Enkele tips uit deze cursus toegepast op mijn website. We zijn nu een aantal dagen verder en het effect is enorm duidelijk zichtbaar.”

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 149,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

Wat kan ik doen om beter vindbaar te zijn in Google? Hoe kan ik in Google adverteren? Hoe zie ik hoeveel bezoekers er op mijn site komen? Hoe werken de zoekmachine, Google Analytics, Google Alerts en Google AdWords, Google+, Google Offers, Google Wallet, Google Translate voor ondernemers en nog veel meer Google diensten?

Ook voor kleinere ondernemers en lokaal opererende bedrijven biedt Google volop kansen en bewijst het keer op keer zijn nut als verbindende schakel tussen klant en bedrijf. Google biedt talloze diensten aan om bedrijven en hun doelgroep dichter bij elkaar te brengen. De meeste van deze diensten zijn zelfs volledig gratis te gebruiken.

Leer ook hoe een zoekmachine werkt en hoe hoog jouw website staat in de zoekresultaten. Na deze training weet je hoe Google jouw bedrijf kan helpen en heb je al een eerste voorsprong op je concurrent.

Deze cursus bevat onder andere:

Goed om te weten:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar top