Wordt een succesvolle Facebook Marketeer

Leer hoe je adverteert met Facebook

In deze cursus leer je onder andere:

Facebook afbeelding

Facebook Marketing

Cursus Beschrijving

Er gaat steeds meer budget van bedrijven naar online marketing. Dit is begrijpelijk, want al jaren achter elkaar stijgen de online verkopen ten koste van traditionele marketing. Veel bedrijven en traditionele marketeers hebben te weinig kennis om mee te groeien in deze snelle ontwikkeling. Met deze cursus loop jij voor op de concurrentie.

5/5

Facebook marketing, perfecte start

Deze cursus was een perfecte manier om Facebook marketing te leren. Ik vond met name de opzet van de cursus erg fijn. De cursus is geschikt voor absolute beginners maar ook mensen die al ooit met Facebook marketing hebben gewerkt

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 149,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

Bijna iedereen weet wel de weg in Facebook, maar weet jij ook hoe je deze grote groep Facebookgebruikers kunt omzetten in betalende klanten?

Welke mogelijkheden biedt Facebook voor mijn bedrijf? Hoe zet ik een Facebook-strategie op?

Hoe meet ik de resultaten van mijn pagina? Deze vragen worden allemaal voor je beantwoord in de training ‘Facebook voor ondernemers’.

Na het volgen van deze training, weet jij hoe je jouw doelgroep optimaal bereikt, hoe EdgeRank precies werkt en wat je juist niet moet doen op Facebook. Weet jij al hoe je je pagina slim beheert? Volg deze training en maak kennis met de andere kant van Facebook. Ga niet alles zelf uitzoeken en je kostbare tijd verdoen. Volg de tips in deze cursus en verdien snel geld met Facebook.

Deze cursus bevat onder andere:

Goed om te weten:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar top