Wordt een succesvolle Excel gebruiker

Leer Excel door middel van praktijkvoorbeelden uit het echte leven

In deze cursus leer je onder andere:

Online Excel cursus afbeelding

Excel - Microsoft Office

Cursus Beschrijving

De Excel cursus van E.M.L. – Online Education B.V. leert je efficiënt gebruik te maken van alle Excel functionaliteiten die je ook daadwerkelijk zult gaan gebruiken in je dagelijks leven. Hiervoor gebruikt de cursus praktijk voorbeelden die direct toe te passen zijn in je eigen situaties.

5/5

Super handige en praktische cursus!

Afgelopen zomer ben ik begonnen met de Excel cursus van E.M.L. – Online Education B.V.. Voorheen deed ik mijn volledige boekhouding op papier. Nu doe ik mijn volledige boekhouding in Excel!

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 149,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

De Excel cursus van E.M.L. – Online Education B.V.  begeleid je stap voor stap bij het leren beheersen van Excel. De stapsgewijze lesmethode maakt van een beginnend Excel gebruiker binnen de kortste keren een Excel expert. Dit wordt gedaan aan de hand van praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn in het echte leven. Denk hierbij aan het opstellen van een huishoudschema of het maken van een financieel overzicht.

Bij het succesvol behalen van de eindtoets wordt je beloond met een certificaat dat dient als bewijs voor jouw nieuwe kennis en vaardigheden met Excel!

Deze cursus bevat onder andere:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar boven