Maak kennis met de Duitse taal

Leer je verstaanbaar maken in het Duits

In deze cursus leer je onder andere:

duits

Duits - Die Deutsche Welt

Cursus Beschrijving

Al vaak op vakantie geweest in Duitsland en altijd met handen en voeten ‘gecommuniceerd’? Wil jij voor je werk kunnen onderhandelen in het Duits? Wat jouw wens ook is, voor het leren van de Duitse taal is de online cursus Duits Die Deutsche Welt van E.M.L. Education dé oplossing.

5/5

Eindelijk sprak ik Duits!

Al een aantal jaren hebben wij een Duitse zakenpartner. Mijn man voerde dan altijd het woord, want ik sprak totaal de taal niet. Dat moest anders. Dus startte ik met de online cursus Duits van E.M.L. Education. Overzichtelijk en heel praktisch. Inmiddels zit mijn eerste gesprek in het Duits erop en het ging best goed. Blij!

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 3 maanden

Cursus Prijs

€ 149,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus beschrijving

We verzekeren je, na deze cursus beheers jij het Duits in de basis en kun jij jezelf prima verstaanbaar maken. Daarvoor wordt vooral de nadruk gelegd op het leren van Duitse vocabulaire en zinnen. En word je na je eerste echte gesprek in het Duits enthousiast? We bieden ook een vervolgcursus Duitse grammatica! Met je opgebouwde kennis van woorden en zinnen ben je daar dan helemaal klaar voor.

De cursus bevat onder andere:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar boven