wordt een BHV'er

BHV: voor ieder bedrijf een must!

In deze cursus leer je onder andere:

bhv afbeelding

BHV

Cursus Beschrijving

Een klant die flauwvalt, een brand of een machine die omvalt; een ongeluk zit een klein hoekje. Bij zulke situaties is een goed opgeleide BHV’er van levensbelang. Dankzij de cursus BHV van E.M.L. Online Education BV weet jij als BHV’er precies hoe je kunt en moet handelen tijdens een incident. Door onze unieke formule leer jij op een prettige en efficiënte manier alles wat nodig is om de taken als BHV’er zonder problemen uit te voeren!

5/5

Deze cursus kan mijn collega’s redden

“Ik werk bij een bedrijf dat met chemische producten werkt. Wanneer er brand uitbreekt, is het van belang dat iedereen goed wordt aangestuurd. Dankzij deze cursus weten ik en mijn collega-BHV’ers precies wat we moeten doen bij gevaarlijke situaties. Door de duidelijke en overzichtelijke cursus was het leren een groot plezier. En het mooie: deze cursus kan mijn collega’s redden!”

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 1 maand

Cursus Prijs

€ 149,95
Februari actie! Deze maand voor slechts €29

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

Na het afronden van de cursus BHV van E.M.L. Online Education BV ken en kun jij alle taken van een BHV’er zonder problemen uitvoeren, ook in stressvolle situaties. Dankzij onze unieke formule is de cursus voor iedereen toegankelijk, waardoor de veiligheid op de werkvloer alleen maar groter wordt!

Deze cursus bevat onder andere:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar boven