Maak kennis met de Arabische taal

Leer je verstaanbaar maken in het Arabisch

In deze cursus leer je onder andere:

Arabisch - Alealam alearabiu

Cursus Beschrijving

Al vaak op vakantie geweest in Dubai en/of Abu Dhabi en zou je graag eens in gesprek gaan met de lokale bevolking? Wil jij voor je werk kunnen onderhandelen met partners uit Marokko of Egypte? Wat jouw wens ook is, voor het leren van de Arabische taal is de online cursus Arabisch – Alealam alearabiu van E.M.L. Education dé oplossing.

5/5

"Wat ontzettend gebruiksvriendelijk, gaaf!"

“Ontzettend gaaf om te zien hoe ze de grote taboe over het leren van een taal met een ander geschrift en alfabet met deze cursus totaal hebben doen verdwijnen. Dit is voor iedereen te leren, en hoe gaaf is het om te zeggen ik spreek Arabisch!”

Cursus Details

Cursus Duur

Ongeveer 3 maanden

Cursus Prijs

€ 149,95

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

We verzekeren je, na deze cursus beheers jij het Arabisch in de basis en kun jij jezelf prima verstaanbaar maken. Daarvoor wordt vooral de nadruk gelegd op het leren van Arabische vocabulaire en zinnen. We weten dat men vaak denkt dat het leren van deze taal erg moeilijk of misschien wel vrijwel onmogelijk is, maar toch hebben wij een formule weten te ontwikkelen waarbij het leren van deze prachtige taal voor iedereen mogelijk word!

Deze cursus bevat onder andere:

Schrijf je vandaag nog in!

Scroll naar boven